ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΚ: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Λούντβιγκσμπουργκ στη Γερμανία


Την ίδια στιγμή που η ΑΕΚ έχει το παιχνίδι στα Τρίκαλα η διοίκηση ενημέρωσε τους φιλάθλους για το παιχνίδι με την Λούντβιγκσμπουργκ στη Γερμανία για το οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αρκετοί φίλαθλοι της “βασίλισσας” μετά το Βέλγιο και το παιχνίδι με την Σαρλερουά σκοπεύουν να ακολουθήσουν την ομάδα και στη Γερμανία. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους της ομάδας για το παιχνίδι της 16ης Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League και για αυτό είναι σε επαφή με την διοίκηση της γερμανικής ομάδας προκειμένου η Ένωση να εξασφαλίσει εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Το ενδιαφέρον των οπαδών της ΑΕΚ για τη «Βασίλισσα» σε όλη την Ευρώπη είναι διαρκές και έντονο.

Η ΑΕΚ B.C. βρίσκεται σε επαφή με τη διοίκηση της MHP RIESEN Ludwigsburg (Λούντβιγκσμπουργκ), προκειμένου για την εξυπηρέτηση όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 16ης Νοεμβρίου (ώρα 20:30 Γερμανίας, ώρα 21:30 Ελλάδας) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.
Όπως έγινε γνωστό από τους αρμοδίους του γερμανικού συλλόγου όσοι εκ των Ελλήνων του εξωτερικού επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στη MHPArena μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μέσω της παρακάτω διαδικασίας, και να επιλέξουν τη «SECTION D», εκεί όπου θα κάθονται οι Έλληνες φίλαθλοι στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ticket link:


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics