ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τον προημιτελικό με τον Κολοσσό


Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2016-'17 είναι πια γεγονός καθώς την Τετάρτη(5/10) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και η ΚΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, στο οποίο θα έχουν στο πλευρό τους και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Δύο μέρες λοιπόν, πριν τον προημιτελικό με τον Κολοσσό Ρόδου, το πρώτο παιχνίδι της σεζόν η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών  με τον ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS,  ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05/10/2016 στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

•    Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Δευτέρα 03/10/2016.
•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Δευτέρα 03/10/2016.
•    Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από την Δευτέρα 03/10/2016 (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
•    Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την ημέρα του αγώνα Τετάρτη 05/10/2016  από τις 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.  
Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι  λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα και νωρίτερα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20 και 30 ευρώ.
Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600
Όλοι «Print at Home Ticket», χωρίς αναμονή, χωρίς ταλαιπωρία!
Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος στο σπίτι του ή στο γραφείο του. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της ουράς για την αγορά εισιτηρίου, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο ενώ με την εγγραφή ως μέλος του συστήματος εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αποφεύγεται η επαναλαμβανόμενη διαδικασία προσκόμισης των παραπάνω στοιχείων με βάση και τον νέο Αθλητικό Νόμο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Αγώνα Κυπέλλου της 05/10/2016 και ώρα 16:00 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τρίτη 04/10/2016 , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 3το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 3».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics