ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Γιαννακόπουλος: «Όσα πέτυχε με την Μπαρτσελόνα μας οδήγησαν στον Πασκουάλ»


Ο Τσάβι Πασκουάλ παρουσιάστηκε επίσημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξήγησε γιατί επέλεξε τον Ισπανό επιτυχημένο κόουτς αλλά και στη συνέχεια της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας του Εξάστερου έδωσε το παρών στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Τσάβι Πάσκουελ και εξήγησε γιατί επέλεξε εκείνον για να αναλάβει για τα επόμενα τρία χρόνια τον Παναθηναϊκό Superfoods ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον της ομάδας τόνισε πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου κράτησε την ομάδα ψηλά και θα την πάει και ψηλότερα.

Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στην επιλογή του Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε: «Το έργο που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια στην Μπαρτσελόνα και τα αποτελέσματα που είχε μας οδήγησαν στο να είναι αυτός ο νέος μας τεχνικός. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Παγκόσμιας οντότητας. Όλος ο κόσμος τρέφει μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Μπαρτσελόνα. Η ομάδα αυτή βασίζεται στο τρίπτυχο, ομάδα, κόσμος, διοίκηση. Έτσι και ο Παναθηναϊκός. Ευελπιστούμε να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με τη Μπαρτσελόνα και ακόμα καλύτερα».

Όσον αφορά τις προσπάθειες της διοίκησης που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, είπε: «Η οικογένειά μου τα τελευταία 30 χρόνια έχει αποδείξει ότι δε σκέφτεται τίποτα μπροστά στο καλό του συλλόγου. Θα κάνουμε ότι κάνουμε πάντα. Ό,τι μας ζητάει ο προπονητής. Ό,τι μπορούμε στο πλαίσιο της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα αυτή την περίοδο. Και πέρσι και φέτος έγιναν υπερβάσεις. Αν χρειαστούν αλλαγές θα τις υποδείξει ο προπονητής και θα πραγματοποιηθούν».

Τέλος, για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι στον τρόπο λειτουργίας της ΚΑΕ, ο κ. Γιαννακόπουλος απάντησε: «Αυτά τα 30 χρόνια παρουσίας της οικογένειάς μου έχουν αποδείξει ότι δε χρειάζεται να γίνει καμία αλλαγή. Ακόμα και το 2012 που η ομάδα βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση καταφέραμε να κρατήσουμε τον σύλλογο στο υψηλότερο σημείο. Καμία ομάδα σε κανένα άθλημα δεν τα έχει καταφέρει. Εμείς κρατήσαμε την ομάδα ψηλά και θα την πάμε ψηλότερα. Η μόνη αλλαγή που θα ήθελα να γίνει είναι από τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν πρώτα να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση και μετά να μας κρίνουν».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics