ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Και επίσημα μαζί Basket League και Stoiximan.gr (photos)


Και επίσημα πλέον ισχύει η συνεργασία του ΕΣΑΚΕ με την εταιρεία Stoiximan.gr καθώς η διοργανώτρια αρχή της Basket League ανακοίνωσε την συνεργασία των δύο πλευρών.

Την φετινή και την επόμενη σεζόν ο ΕΣΑΚΕ θα έχει στο πλευρό του για την διεξαγωγή της Basket League την εταιρεία Stoiximan.gr, η οποία θα είναι ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι δύο πλευρές επισημοποίησαν σήμερα(11/10) την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Η Basket League και ο ΕΣΑΚΕ απέκτησαν έναν νέο συμπαίκτη. Την εταιρεία Stoiximan.Gr, το όνομα της οποίας θα συνοδεύει την Basket League για την φετινή και την επόμενη (2017-18) σεζόν. Ο καινούργιος συμπαίκτης της STOIXIMAN.GR Basket League και του ΕΣΑΚΕ με την νεανική δυναμική του θα δώσει επιπλέον ώθηση στην προσπάθεια των ομάδων του πρωταθλήματος να χαρίσουν στους Έλληνες φιλάθλους χαρές, συγκινήσεις και όμορφες αθλητικές στιγμές.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμφωνία με την Stoiximan.gr μια νέα και δυναμική εταιρεία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Μιχάλης Μελής και τόνισε: «Θεωρούμε ότι η διετής συμφωνία με την Stoiximan.gr θα αποτελέσει την βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Η συνεργασία μας δεν θα περιοριστεί στον χορηγικό χαρακτήρα, αλλά προγραμματίζουμε μαζί με τον νέο συμπαίκτη μας ενέργειες που θα αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Stoiximan.gr Basket League».

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan σημείωσε: «Προσδοκούμε η χορηγία μας να αποτελέσει καταλύτη για την αναβάθμιση του προϊόντος σε ένα άθλημα που μην ξεχνάμε έχει φέρει τις περισσότερες χαρές και συγκινήσεις στο ελληνικό φίλαθλο κοινό. Ταυτόχρονα πιστοί στο όραμά μας να προσφέρουμε στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε θα προχωρήσουμε σε σειρά δράσεων που στόχο έχουν την ανακούφιση ευπαθών ομάδων και την ευαισθητοποίηση όλων στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν».

Σχετικά με τη Stoiximan

H Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα μέσω του διαδικτύου, που λειτουργεί νόμιμα βάσει του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και υπάγεται στον έλεγχο της αρμόδιας εθνικής ρυθμιστικής αρχής  (ΕΕΕΠ) , ενώ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και φορολογείται στην χώρα μας με φόρους ίσους με το 35% των μικτών της εσόδων συμβάλλοντας στην ενίσχυση των δημοσίων οικονομικών. Στη βάση των στρατηγικών πυλώνων ανάπτυξης στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Stoiximan δραστηριοποιείται και εντάσσει στις προτεραιότητές της ζητήματα που έχουν ως κεντρικό άξονα την οικογένεια, την κοινωνία, τον αθλητισμό και το περιβάλλον».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics