ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Πεδουλάκης: «Ο Διαμαντίδης είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έβγαλε ο Παναθηναϊκός» (video)


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αργύρης Πεδουλάκης για τον Δημήτρη Διαμαντίδη με αφορμή το τουρνουά «Diamonds Are Forever» προς τιμήν του λέγοντας μάλιστα πως ο “3D” είναι ο σπουδαιότερος παίκτης που έβγαλε ο Παναθηναϊκός.

Εν όψει του τουρνουά του Παναθηναϊκού Superfoods προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο κόουτς του Εξάστερου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (paobc.gr) για το τουρνουά «Diamonds Are Forever» και τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Τριφυλλιού.

Αρχικά αναφερόμενος στον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για ολόκληρο το σύλλογο, όχι μόνο για το τμήμα μπάσκετ. Και τούτο γιατί θα αποχαιρετίσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει βγάλει αυτός ο σύλλογος. Και λέω πως είναι ο μεγαλύτερος όχι μόνο για τα αθλητικά του κατορθώματα, αλλά για την εν γένει συμπεριφορά του και για την προσήλωσή του στην ομάδα. Ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει και να πάρει περισσότερα χρήματα, εκείνος προτίμησε να μείνει πιστός στην ομάδα και σε δύσκολες στιγμές. Νομίζω πως θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουμε έναν σπουδαίο αθλητή και έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, που βοήθησε το ελληνικό μπάσκετ και τον σύλλογό μας. Ελπίζουμε πως όταν ξεκουράσει το μυαλό και το σώμα του θα είναι μέσα στο σύλλογο από κάποιο πόστο το οποίο εκείνος θα επιλέξει. Επιβάλλεται να γίνει αυτό!».

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το αν έχει να θυμηθεί κάποια ιδιαίτερη στιγμή του Διαμαντίδη, ανέφερε: «Είναι πολλές οι στιγμές και χιουμοριστικές και καλές και δύσκολες, αλλά επειδή ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δημοσιοποιεί προσωπικές στιγμές, δεν μπορώ να σας τις μεταφέρω».

Όσον αφορά το τουρνουά και την τιμή στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο κόουτς του Εξάστερου τόνισε: «Για το τουρνουά θα έρθουν στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τον αθλητή και άνθρωπο Διαμαντίδη τρεις σπουδαίες ομάδες. Αν δούμε στην ιστορία του συλλόγου του Παναθηναϊκού σπάνια τιμώνται σπουδαίοι αθλητές του. Σίγουρα είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ΚΑΕ. Σε όλα τα σπορ σπάνια αν δείτε τελειώνουν την καριέρα τους με όμορφο τρόπο μεγάλοι αθλητές, συνήθως το διορθώνουμε μετά. Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο σπουδαία την ενέργεια της ΚΑΕ, η οποία αρχίζει να δημιουργεί μια παράδοση με τον “Φράγκι” παλαιότερα και τον Δημήτρη φέτος, κάτι που δείχνει και το μεγαλείο της».

Τέλος, σχετικά με το γεγονός ότι μέσω του «Diamonds Are Forever» ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αντιμετωπίσει τρεις από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ, Μπαρτσελόνα Lassa), ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε: «Είναι προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδια. Εμείς σαν προπονητές θα δούμε κάποια πράγματα, αλλά τα φώτα θα πέσουν στον Δημήτρη. Κανείς δεν μπορεί να επισκιάσει το γεγονός αυτό. Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να τιμήσει τον Δημήτρη, να τον χειροκροτήσει και να τον θυμάται πολύ όμορφα».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics