ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Παναθηναϊκός και Superfoods και επίσημα ένα ! (photos)


Σε μια όμορφη εκδήλωσε και με την παρουσία και του Παύλου Γιαννακόπουλου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισημοποίησε την συνεργασία της με την Superfoods και την μετονομασία της ομάδας.

Το βράδυ της Τετάρτης(28/9) στο Mουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας η διοίκηση του Παναθηναϊκού με τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας, Παύλο Γιαννκόπουλο να δίνει το παρών παρουσίασε και επίσημα την συνεργασία της με την SUPERFOODS™ και την μετονομασία της ομάδας σε ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι από τον επιχειρηματικό χώρο ενώ την ομάδα εκπροσώπησαν ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Αντώνης Φώτσης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης λοιπόν, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας με τη SUPERFOODS™, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και εμπειρία στις υπερτροφές και τα συμπληρώματα διατροφής. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι πρόκειται για μια εταιρεία που ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της ομάδας μας, φιλοσοφία που διέπεται από αξίες όπως ομαδικότητα, σεβασμός, προσήλωση στο στόχο και ευγενής άμιλλα. Παράλληλα σκοπός μας, μέσα από τη συνεργασία με τη SUPERFOODS™, είναι να αναδειχθεί η σημασία του φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής για τον σύγχρονο άνθρωπο, με όχημα τον αθλητισμό».

Ενώ από την πλευρά της εταιρείας, η γενική της διευθύντρια, Σ. Χασαπογλίδου ανέφερε: «Η συνεργασία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑIΚΟΣ SUPERFOODS με τη SUPERFOODS™ είναι πρωτοποριακή και στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη της SUPERFOODS™ στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την παγκόσμια αγορά. Σε μια εποχή κρίσης, αυτή η συνεργασία εμπνέει για νέα βήματα στην επιχειρηματικότητα και μάλιστα μια επιχειρηματικότητα που στηρίζεται στην κορυφαία Ελληνική ομάδα και μια ανερχόμενη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στο φαρμακείο».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε ο στόχος των δύο εταιριών να πλαισιώσουν τη συνεργασία τους με κοινές δράσεις και ενέργειες οι οποίες θα προάγουν τον υγιεινό τρόπο ζωής μέσω του αθλητισμού. Παράλληλα, τονίστηκε και ο σκοπός ενίσχυσης της ελληνικής οικονομίας μέσα από την ανάπτυξη της SUPERFOODS™ και εκτός Ελλάδας με τη βοήθεια ενός ηχηρού ονόματος όπως είναι η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS αλλά και την προβολή μιας σειράς συμπληρωμάτων βασισμένων σε Ελληνικά φυτά.

Ποια είναι η Superfoods

Η SUPERFOODS™ (www.superfoods.gr) διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση στις υπερτροφές και μελετάει συστηματικά τις ιδιότητές τους, τα οφέλη και το προφίλ ασφάλειάς τους στηριζόμενη στην παραδοσιακή χρήση των υπερτροφών για πολλούς αιώνες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Με όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία που ανέδειξε στο χώρο του φαρμακείου τη σημασία των υπερτροφών, μέσω φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνειπροϊόντα με υψηλή διατροφική αξία, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης μοναδικών θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού προσφέροντας ευεξία και επιπλέον θετικές επιδράσεις στην καθημερινότητά του.
Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics