ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ και ΣΚΡΑΤΣ (photos)


Την μεγάλη της χορηγική συνεργασία με το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ ανανέωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ και με την συνάντησή τους στα γραφεία του οργανισμού επισημοποίησε την συνέχεια της κοινής τους πορείας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση και το ΣΚΡΑΤΣ το παιχνίδι του ΟΠΑΠ θα πορευτούν μαζί καθώς και φέτος θα είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας. Μάλιστα, σήμερα(26/9) οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα γραφεία του ΟΠΑΠ και επικύρωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και συνέντευξη Τύπου με τους Ντούσαν Σάκοτα και Δημήτρη Μωραϊτη να εκπροσωπούν τους παίκτες της ΑΕΚ.

Μιλώντας λοιπόν, την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ο Chief Corporate Affairs Officer του ΟΠΑΠ, Οδυσσεάς Χριστοφόρου ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στην αμοιβαία προσπάθεια. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Στην εταιρεία μας, επενδύουμε στον ελληνικό αθλητισμό. Χαιρόμαστε πολύ να συνεργαζόμαστε με ομάδες σαν την ΑΕΚ. Να ευχαριστήσω και τον Μάκη Αγγελόπουλο για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να γίνει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Ενώ ο Πετρ Ματεγιόφσκι, Chief Customer Officer, συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ είναι δίπλα μας, για άλλη μια φορά. Εύχομαι στην ομάδα να έχει καλή τύχη σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει. Η ομάδα θα έχει την πλήρη στήριξη μας. Η συνεργασία μας με την ΑΕΚ, είναι κάτι παραπάνω διότι μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους. Πρόσφατα μάλιστα επισκέφθηκαν παιδιά Παιδιατρικής Κλινικής και έδωσαν δώρα. Αυτό δείχνει ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ, πολλές επιτυχίες, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης επεσήμανε: «Είναι χαρά μας, που είμαστε στα καινούρια Γραφεία του ΟΠΑΠ. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε για ακόμα μία φορά ότι οι στόχοι και οι επιτυχίες επιτυγχάνονται με δυνατούς συνεργάτες, όπως είναι ο ΟΠΑΠ. Δεν αρκεί η ερμηνεία της σύμβασης σε ένα συμβόλαιο, αλλά αφορά τις δράσεις που δεσμεύουν και ενοποιούν τις δύο πλευρές, έξω από το γήπεδο, με πράξεις και ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη. Χωρίς μεγάλους συνεταίρους δεν μπορεί καμία ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να προχωρήσει μπροστά. Ελπίζουμε ότι την παρούσα χρονιά θα καταφέρουμε να τους πετύχουμε».

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους.Είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα, αφού μια ξεχωριστή συνεργασία ανανεώνεται για ακόμη μια χρονιά. Για μας τους αθλητές η συμβολή του ΟΠΑΠ σημαίνει πολλά, πόσω μάλλον στη δική μας ΑΕΚ. Η στήριξή του, υλική και ηθική, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξελιχτούμε και ατομικά και ως ομάδα. Μακάρι αυτή η συνύπαρξη να έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα  και ως προς τις κοινές δράσεις μας με κοινωνικό όφελος, και γιατί όχι αυτή η συνύπαρξη να συνδυαστεί κάποια στιγμή με τίτλους για την ομάδα μας».

Ενώ ο συμπαίκτης του, Δημήτρης Μωραΐτης, είπε: «Γνωρίζω καλά, αν και μικρός, για την άριστη συνεργασία που έχουμε ως ΑΕΚ με το ΣΚΡΑΤΣ. Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για μας τους αθλητές, αλλά και για τους οπαδούς μας, οι οποίοι πολλές φορές συμμετέχουν σε κοινές δράσεις του ΟΠΑΠ. Θα πω κι εγώ, μακάρι αυτή η επιτυχημένη συνεργασία να συνδυαστεί και με τίτλους για την ομάδα μας».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics