ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Άρης: Δώρο διαρκείας από φιλάθλο σε άνεργους φίλους της ομάδας


Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε φίλαθλος του Άρη που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του καθώς πρόσφερε δέκα εισιτήρια διαρκείας σε φίλους της ομάδας.

Ένα φίλαθλος του Άρη που δεν θέλησε να μαθευτεί το όνομά του έκανε μια κίνηση ανθρωπιάς για τους φίλους της ομάδας που είναι άνεργοι και δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. Πρόσφερε δέκα “μαγικά” χαρτάκια, τα οποία μετά από κλήρωση θα διαθέσει η ΚΑΕ σε όσους είναι οι τυχεροί.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Ο ΑΡΗΣ δείχνει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και ακόμα μία απόδειξη γι’ αυτό, είναι η σπουδαία κίνηση ενός φιλάθλου της ομάδας μας να προσφέρει εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους.
Φίλαθλος του ΑΡΗ, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του, αγόρασε 10 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία, μετά από κλήρωση, θα διατεθούν σε ισάριθμους φίλους της ομάδας μας. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στην κλήρωση, πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στη διεύθυνσηpress@arisbc.gr, από σήμερα Δευτέρα (12/9) μέχρι την Παρασκευή 23/9 (20:00). Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 26/9. 
Απαραίτητη προϋπόθεση για να προμηθευτούν οι νικητές τα εισιτήρια διαρκείας που θα κερδίσουν, είναι η επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics