ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τριαντόπουλος: «Αναγνωρίζεται η δουλειά της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού»


Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods θα συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα και το
EUROLEAGUE BASKETBALL ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT και ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ αλλά και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στάθηκαν στην αναγνώριση, την δουλειά και τους στόχους της Ακαδημίας μπάσκετ του Τριφυλλιού.

Με αφορμή την συμμετοχή των εφήβων της ομάδας στο τουρνουά των “μικρών” της Ευρωλίγκας και το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη ελληνική συμμετοχή ο διευθύνων σύμβουλος του Παναθηναϊκού Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης στάθηκαν στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται αλλά και τους στόχους της Ακαδημίας.

Μέσω ανακοίνωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν, ο κ. Τριαντόπουλος ανέφερε: «Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Euroleague για τη συμμετοχή της εφηβικής μας ομάδας στο EUROLEAGUE BASKETBALL ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος,δήλωσε: «Ένα χρόνο μετά την ίδρυση των Ακαδημιών μας, η σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο EUROLEAGUE BASKETBALL ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT, για πρώτη φορά στην ιστορία. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να κρατηθούμε στην κορυφή, δημιουργώντας την καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ADIDAS που συνέβαλε τα μέγιστα για τη συμμετοχή μας σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά που διοργανώνει».

Από μέρους του, ο διευθυντής των Ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης, τόνισε: «Οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους θα θέλαμε να γνωρίζουν ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή και ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας, της κορυφαίας στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και κυρίως καλύτερους ανθρώπους, παρέχοντάς τους τα μέγιστα δυνατά εφόδια για την κοινωνική και αθλητική τους ζωή. Ο στόχος μας δεν είναι οι νίκες και η κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά οι αθλητές μας να γίνουν πλουσιότεροι σε εμπειρίες και παραστάσεις συμμετέχοντας σε αγώνες με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics