ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Άρης: Ενημέρωση για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ


Στον Άρη προετοιμάζονται για το μεγάλο φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και μια μέρα πριν από αυτό η ΚΑΕ θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλους σχετικά με την είσοδό τους στο “Nick Galis Hall”.

Εν αναμονή του αυριανού(11/9) μεγάλου φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η διοίκηση του Άρη με ανακοίνωσή της θέλησε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας προσέλευσή και την είσοδό τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. διευκρινίζει τα παρακάτω στους φιλάθλους της ομάδας μας για τον φιλικό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Κυριακή 11/9, 19:00), ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, με δεδομένη τη λειτουργία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης:
- Δε θα επιτρέπεται η στάθμευση σε οποιοδήποτε είδος τροχοφόρου, σε κανέναν χώρο του γηπέδου, αλλά και έξω απ’ αυτό.
- Η προσέλευση του κόσμου στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα γίνεται αποκλειστικά από την κεντρική είσοδο, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη.
- Η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του «Nick Galis Hall» θα γίνεται από τις θύρες 3-4-5-6-7-8-9-10. Από την είσοδο αυτών των θυρών, οι φίλαθλοι μέσω του διαδρόμου θα οδηγηθούν στις θέσεις τους. Συνεπώς, συνιστούμε στους φίλους της ομάδας μας να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και ο κίνδυνος να εισέλθουν στις κερκίδες μετά την έναρξη του αγώνα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics