ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

Οριστικά και επίσημα η Δόξα Λευκάδας η 14η ομάδα της Basket LeagueΤο... μυστήριο με την 14η άγνωστη μέχρι σήμερα(13/9) ομάδα που θα συμμετάσχει στην Basket League της σεζόν 2016-'17 έλαβε τέλος με την ΕΟΚ να ανακοινώνει επίσημα πως η... τυχερή είναι η Δόξα Λευκάδας.

Έξι ομάδες είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να πάρουν την 14η κενή θέση της Α1 μετά την αποχώρηση της Κηφισιάς και κυρίως η Δόξα Λευκάδας και το Ηράκλειο ήταν οι δύο ομάδες που συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες. Τελικά, η “εκλεκτή” είναι η ομάδα της Λευκάδας καθώς επιλέχθηκε με ψήφους 3-2 από την πενταμελή επιτροπή ειδικής αδειοδότησης της ΕΟΚ. Η Δόξα ήταν το μεγάλο φαβορί λόγω της οικονομικής της κατάστασης αλλά και της γεωγραφικής της θέσης και πλέον από την 6η θέση της Α2 των Ανδρών ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία όπου την αρχή θα κάνει αντιμετωπίζοντας στην πρώτη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ανακοινώθηκε και επίσημα από την ελληνική ομοσπονδία, η οποία ανέφερε: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ επικύρωσε την απόφαση της πενταμελούς επιτροπής ειδικής αδειοδότησης, η οποία με ψήφους 3-2 τάχθηκε υπέρ της ανόδου της Δόξας Λευκάδας στην Α1 Ανδρών για την κάλυψη της κενής θέσης που είχε προκύψει».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics