ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Παναθηναϊκός: Με... ανανεωμένο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν (photos)


Τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό δεν θα είναι ανανεωμένο μόνο το ρόστερ του αλλά και το “σπίτι” του καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods πραγματοποίησε πολύ σημαντική ανακαίνιση του ΟΑΚΑ.

Θέλοντας να κάνει την... ζωή των παικτών, των ανθρώπων αλλά και των φιλάθλων της ομάδας πιο εύκολη η διοίκηση του Παναθηναϊκού παίρνοντας το “οκ” από τους διοικούντες του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων προχώρησε σε αλλαγή του ταλαιπωρημένου παρκέ, σε ανανέωση των αποδυτηρίων των “πράσινων” αλλά και σε αναβάθμιση των courtside θέσεων προκειμένου η εμπειρία παρακολούθησης ενός αγώνα μέσα από το παρκέ να γίνει ακόμη πιο συναρπαστική.

Συγκεκριμένα, με αφορμή και την εντολή της Ευρωλίγκα για αλλαγή του χρωματισμού του παρκέ στα γήπεδα που θα φιλοξενούνται αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης την επόμενη σεζόν αλλά και με δεδομένη ότι πια το παρκέ του ΟΑΚΑ μετά από την μεγάλη χρήση τόσων ετών είναι ιδιαιτέρως... ταλαιπωρημένο η “πράσινη” ΚΑΕ αποφάσισε την αλλαγή του. Εν τω μεταξύ, ξεκινώντας την διαδικασία της αλλαγής του παρκέ ήρθε στα “χέρια” της ένα “δώρο”. Η ΚΑΕ ανακάλυψε πως κάτω από το ταλαιπωρημένο παρκέ του ΟΑΚΑ υπήρχε ένα άλλο αχρησιμοποίητο και εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο είχε “κρυφτεί” από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Κάνοντας λοιπόν, τις απαραίτητες ενέργειες και αφού πήρε και το “οκ” από την διοίκηση του ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με δικά της έξοδα ανέλαβε τη συντήρηση και την διαμόρφωση του νέου παρκέ.
Μάλιστα, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το παρκέ είναι σχεδόν έτοιμο και στις 17 Αυγούστου που θα γίνει η πρώτη φετινή συγκέντρωση της ομάδας οι παίκτες θα το... πατήσουν πρώτη φορά.

Εκτός από το παρκέ η ΚΑΕ θα ανανεώσει και τα αποδυτήρια προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση στους παίκτες της ομάδας. Τέλος, θα αναβαθμιστούν και οι courtside θέσεις προκειμένου η εμπειρία παρακολούθησης ενός αγώνα μέσα από το παρκέ να γίνει ακόμη πιο συναρπαστική για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Πάρτε μια ιδέα από το ανανεωμένο “σπίτι” του Παναθηναϊκού από τις παρακάτω φωτογραφίες


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics