ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Δύσκολα ο Παναργειακός …

Διαβάζουμε στη  ιστοσελίδα sport.argonafplia.gr
«Ήταν στραβό το κλίμα…, το έφαγε κι ο γάιδαρος… »
Στην περίπτωσή μας η παροιμία έχει απόλυτη αντιστοιχία στην σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναργειακός. Κι εξηγούμαστε…
Σήμερα έχουμε 27 Αυγούστου και στις 11 Σεπτεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα. Στην ομάδα του Άργους, δεν υπάρχει διοίκηση και φυσικά κανείς ποδοσφαιριστής… Παρόλα αυτά, συμμετείχε στην χθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για την νέα περίοδο.
Άνθρωποι που συμμετείχαν σε προηγούμενες διοικήσεις έχουν σχεδόν καθημερινές επαφές όλο το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί αυτός που θα τεθεί επικεφαλής και που θα πρέπει παράλληλα να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό σε ρευστό για τις πρώτες ανάγκες.
Κι αν υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να ξεκινήσει η ομάδα όπως-όπως και με μια βδομάδα προπονήσεις να μπει στο πρωτάθλημα, μετά την προχθεσινή κλήρωση, η πιθανότητα εξανεμίστηκε. Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον ότι με τέτοιο πρόγραμμα, η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα.
Στις πρώτες αγωνιστικές έχει διαδοχικά έξω την Παναχαϊκή, μέσα το Λουτράκι, δυο έξω σε Παναρκαδικό και Αμαλιάδα, ρεπό, πάει στη Θήβα, υποδέχεται τον Φωστήρα την 7η αγωνιστική και πάει στη Χαλκίδα. Πρόγραμμα-εφιάλτης, με 5 παιχνίδια εκτός, 2 εντός και ρεπό…
Τα παραπάνω σημαίνουν ότι χρειάζονται επιπλέον χρήματα για τόσα παιχνίδια εκτός και καθόλου εισπράξεις…
Μάλλον λοιπόν, έχουμε τίτλους τέλους για τον Παναργειακό στην Γ’Εθνική!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics