ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2016

Στις 17 Αυγούστου η «πρώτη» του Παναθηναϊκού


Στις 17 Αυγούστου θα λάβουν τέλος οι διακοπές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού καθώς για εκείνη την μέρα ορίστηκε η πρώτη φετινή συγκέντρωση των “πράσινων” ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει και πάλι στο Καρπενήσι.

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του θα έχουν το πρώτο τους φετινό “ραντεβού”. Αρχικά οι “πράσινοι” θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το απόγευμα της 17ης Αυγούστους θα έχουν την πρώτη τους προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα θα παραμείνει στην Αθήνα για τρεις μέρες και στις 20 Αυγούστου θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου και φέτος και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή του στην Αθήνα θα συμμετάσχει στο... δικό του τουρνουά για τον Δημήτρη Διαμαντίδη το «Diamonds Are Forever», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Κατόπιν, οι “πράσινοι” θα μεταβούν στη Μόσχα όπου το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχουν στο φημισμένο “Gomelsky Cup". Επίσης, θα δώσουν και κάποια ακόμη φιλικά προετοιμασίας, τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics