ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Απόλλωνας: Με επετειακό σήμα και... ανανεωμένος τη νέα σεζόν (photo)


Ο Απόλλωνας Πάτρας κλείνει φέτος τα 90 του χρόνια και η διοίκηση ενημέρωσε πως στο πλαίσιο του εορτασμού αλλά και της αναγνώρισης της ιστορίας του συλλόγου τη νέα σεζόν η ομάδα θα εμφανιστεί... ανανεωμένη και με νέο επετειακό σήμα.

Λίγο... διαφορετικός θα εμφανιστεί τη νέα σεζόν στην Basket League ο Απόλλωνας καθώς η διοίκηση αποφάσισε με αφορμή τον εορτασμό των 90 χρόνων του συλλόγου να υπάρχει νέο επετειακό σώμα και τόσο η ομάδα του μπάσκετ όσο και η του βόλεϊ να ξεκινήσεουν μια νέα δυναμική πορεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα αναφέρει: «Ο Απόλλων Πάτρας γιορτάζει τα 90 χρόνια της ιστορίας του και υποδέχεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ανανεωμένος!
Στo νέο επετειακό σήμα στο οποίο αποτυπώνεται η ιστορία του Συλλόγου αλλά και το σύγχρονο πρόσωπό του, η ομάδα καλωσορίζει τη νέα χρονιά.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους που πριν από εννέα δεκαετίες προχώρησαν στην ίδρυση του Συλλόγου, αλλά και ως ελάχιστη αναγνώριση σε όλους όσοι έχουν προσφέρει όλα αυτά χρόνια, η επικείμενη χρονιά θα είναι διαφορετική από τις άλλες.
Η φετινή επέτειος θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας ακόμη πιο δυναμικής πορείας που θα χαράξει ο Σύλλογος στον πατραϊκό αθλητισμό, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ και στο βόλεϊ.
Ο Απόλλων Πάτρας μεγάλωσε μαζί με τους φιλάθλους του και θα συνεχίσει να μεγαλώνει με τη δική τους στήριξη.

Όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα έχουμε την υποχρέωση να υπηρετούμε πιστά τον Σύλλογο και τα αθλητικά ιδανικά του. Με “οδηγό” το παρελθόν μας, δημιουργούμε το παρόν και επενδύουμε συνεχώς για ένα καλύτερο μέλλον και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας.

90 χρόνια Απόλλων Πάτρας και συνεχίζουμε… ».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics