ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

ΠΑΟΚ: «Δώρο» Σαββίδη η ασπρόμαυρη πια Πυλαία (photo)


Μια επιθυμία πολλών ετών γίνεται πράξη για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ χάρη στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ανέλαβε να “ντύσει” την Πυλαία στα χρώματα του Δικεφάλου.

Οι αλλαγές που αναμένονται στον μπασκετικό ΠΑΟΚ της νέας σεζόν δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό μέρος αλλά το εξωαγωνσιτικό καθώς μια επιθυμία πολλών ετών γίνεται πράξη. Συγκεκριμένα χάρη στον ιδιοκτήτη του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη, από την ερχόμενη σεζόν τα καθίσματα στην Πυλαία θα είναι ασπρόμαυρα, στα χρώματα της ομάδας δηλαδή.

H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την αλλαγή στο “Παλατάκι” μέσω της σελίδας της στο Facebook, ευχαριστώντας μάλιστα και δημόσια τον Ιβάν Σαββίδη: «Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι διαφορετικός μόνο μέσα στο παρκέ. Αλλάζει και το γήπεδό μας. Το "Παλατάκι" παίρνει τα χρώματα που του ταιριάζουν και γίνεται ασπρόμαυρο. Και αυτή αναμένεται να είναι η εικόνα που θα έχει το PAOK Sports Arena με το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17. Μία επιθυμία πολλών ετών, υλοποιείται με την συμβολή ενός και μόνο ανθρώπου! Ευχαριστούμε Ιβάν!!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics