ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Άρης: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Χρηστίδης (photo)


Ο Βασίλη Χρηστίδης ανήκε στον Άρη από το 2015 όμως μετά την προ ημερών ενηλικίωσή του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και θα ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έως το 2021.

Ο αρχηγός της Εθνικής U18 αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον Μαντουλίδη και παρέμεινε σε αυτόν ως “δανεικός” μέχρι και την περσινή σεζόν. Όμως, στις 10 Ιουλίου ενηλικιώθηκε και έτσι τρεις μέρες μετά υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και πλέον θα ανήκει στον Άρη έως το 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει: «Το επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Άρη υπέγραψε ο Βασίλης Χρηστίδης.
Ο διεθνής φόργουορντ – σέντερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 από τον Μαντουλίδη, στον οποίο παρέμεινε ως «δανεικός» κατά την περσινή σεζόν. Στις 10/07 ενηλικιώθηκε και υπέγραψε το πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιό του με τον Άρη (μέχρι τη σεζόν 2020-21).
Ο Χρηστίδης είναι αρχηγός της Εθνικής U18, η οποία πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (30/7-7/8).
Η Άρης Κ.Α.Ε. εύχεται στον Βασίλη Χρηστίδη μία λαμπρή καριέρα, με πολλές επιτυχίες στον Άρη και τις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics