ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Εξέφρασε τις ανησυχίες της στη FIBA η ΕΟΚ


Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 θα διεξαχθεί σε λίγες μέρες στην Τουρκία και η ΕΟΚ εξέφρασε τις ανησυχίες της στέλνοντας σχετική επιστολή στη FIBA.

Με αφορμή όσα συμβαίνουν στην Τουρκία η ανησυχία των αθλητών και των γονιών τους αλλά και των προπονητών των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που θα διεξαχθεί στη Σαμψούντα από τις 30 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου είναι μεγάλη και για αυτό η ελληνική ομοσπονδία με επιστολή της στη FIBA εξέφρασε την ανησυχία της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Η ΕΟΚ έστειλε σήμερα (20/7) στην FIBA επιστολή με την οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Σαμψούντα (30/7-7/8).

Τα πρόσφατα πολύ σοβαρά πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν στην Τουρκία και η έκκρυθμη κατάσταση που ακόμα επικρατεί, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γονέων, αθλητών, προπονητών και όλων των εμπλεκόμενων που θεωρούν ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ασφαλείας.
Από την ΕΟΚ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση των διοικούντων την Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Στις ίδιες ενέργειες έχουν προβεί οι ομοσπονδίες και άλλων χωρών των οποίων οι ομάδες πρόκειται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, όπως η Σλοβενία, η Ισπανία, η Σερβία, η Σουηδία, ενώ και πολλές άλλες έχουν εκφράσει πρόθεση να ακολουθήσουν».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics