ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Κατσικάρης: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα»


Και στο δεύτερο παιχνίδι της στο Προολυμπιακό τουρνουά στο Τορίνο η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε μέτρια και ολοκλήρωσε πολύ καλά και για αυτό ο Φώτης Κατσικάρης στάθηκε στα δύο “πρόσωπα” που η έδειξε η “επίσημη αγαπημένη”.

Όπως και με το Ιράν και με το Μεξικό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε μέτρια αλλά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με “περίπατο” και μοιραία ο ομοσπονδιακός προπονητής στάθηκε στα δύο διαφορετικά ημίχρονα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση. Παίξαμε σε αργό τέμπο. Το Μεξικό έπαιξε έξυπνα με τις έξτρα πάσες και εμείς ήμασταν αρκετά κακοί. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο δυνατοί. Παίξαμε καλύτερες άμυνες, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, σκοράραμε στο τρανζίσιον και αποκτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στο Μεξικό και στην ομάδα μου. Περιμένουμε πλέον τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό».

Αθηναίου: «Προχωράμε μπροστά, έχουμε δύσκολο παιχνίδι»

Από την άλλη, ο Γιάννης Αθηναίου εκπροσωπώντας τους Έλληνες διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε και όπως είχαμε μιλήσει γι’ αυτό στα αποδυτήρια. Το Μεξικό είχε μερικά ανοιχτά σουτ εξαιτίας της κακής μας άμυνας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ειδικά στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί, κυρίως στην άμυνα. Ξέραμε πως αυτό είναι το πρόβλημά μας. Από την καλή μας άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Τώρα προχωράμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα γνωρίζουμε τον αντίπαλό μας από το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics