ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Και επίσημα στην Αστάνα ο Παπαθεοδώρου, «αποχαιρέτισε» την Κηφισιά


Μετά από εννιά χρόνια ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχώρησε από την Κηφισιά και ανέλαβε την Αστάνα και μέσω γραπτής του δήλωσης αποχαιρέτισε και ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα των βορείων προαστίων κάνοντας λόγο για περηφάνια και ευγνωμοσύνη.

Η σπουδαία συνεργασία του έμπειρου κόουτς με την Κηφισιά έλαβε τέλος μετά από εννιά χρόνια καθώς πλέον ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετακομίζει στον Καζακστάν για να αναλάβει την Αστάνα και “φεύγοντας” θέλησε να ευχαριστήσει και να μιλήσει για την εννιάχρονη θητεία του στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά στην δήλωσή του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε:
«Προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι μετά από 9 χρόνια έφτασε η ώρα του αποχωρισμού.. Είμαι πλημμυρισμένος από συναισθήματα.
Χαράς και ικανοποίησης για αυτό που καταφέραμε να δημιουργήσουμε με την διοίκηση και τους συνεργάτες μου.
Περηφάνιας για τον τρόπο που επιλέξαμε να πορευτούμε και να υλοποιήσουμε όλους τους βασικούς μας στόχους.
Ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους που με επέλεξαν με στήριξαν και μου έδωσαν την δυνατότητα να είμαι ένα κομμάτι αυτής της ομάδας αυτής ή μάλλον της οικογένειας που λέγεται ΑΕΝΚ!!
Αυτά τα συναισθήματα τελικά που έζησα και μοιράστηκα με όλους αυτούς τους ανθρώπους τα 9 τελευταία χρόνια είναι η καλύτερη ανταμοιβή!
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένεια Λατσούδα και προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Λατσούδα επίτιμο πλέον πρόεδρο της ΑΕΝΚ, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ΑΕΝΚ.
Την οικογένεια Δημουλά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Γιώργο Βαγενά για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή.
Τον αντιπρόεδρο κ. Χάρη Ντιγριντάκη για την πολύπλευρη προσφορά του.
Όλους τους παίκτες που με την προσπάθεια και τον ιδρώτα τους έφεραν την ΑΕΝΚ στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας!
Τους πιστούς μας φίλους και ειδικότερα τους JOKERS.
Τους αγαπημένους μου ΦΙΛΟΥΣ πλέον και όχι μόνο συνεργάτες του τεχνικού επιτελείου γιατί ήταν οι αφανείς ήρωες που με ανέχτηκαν, με βοήθησαν και έδωσαν όλοι παραπάνω απ’ ότι πήραν.
Σε όλους αυτούς λοιπόν, ίσως και σε κάποιους που ξέχασα (και παρακαλώ να με συγχωρέσουν) οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλύτερα 9 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας.

Μετά τιμής
Παπαθεοδώρου Ηλίας».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics