ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Άρης: Μια «ανάσα» από την παραμονή ο ΜακΝιλ


Πολύ κοντά στην παραμονή του Τέρελ ΜακΝιλ είναι ο Άρης καθώς όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός θα απαντήσει θετικά μέσα στις επόμενες τελευταίες ώρες που του έχουν δώσει προθεσμία.

Εδώ και μέρες ο Δημήτρης Πρίφτης και η διοίκηση του Άρη περιμένουν την απάντηση του ΜακΝιλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους και την επόμενη σεζόν και όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός θα παραμείνει τελικά στην ομάδα.

Ο ΜακΝιλ είχε στα... χέρια του και το ενδιαφέρον της τουρκικής Μπάνβιτς όμως δεν το αξιοποίησε. Μάλιστα, δεν απάντησε μέσα στην χρονική προθεσμία που το είχαν δώσει οι Τούρκοι. Πλέον, με την προθεσμία που του έχει δώσει και ο Άρης να φτάνει ως το τέλος της όλα δείχνουν πως θα πει το “ναι” και θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πρίφτη και την επόμενη σεζόν.

Οι ώρες που ακολουθούν είναι σημαντικές καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το θέμα θα κλείσει θετικά και θα υπάρξει και η ανακοίνωση της παραμονής του ΜακΝιλ. Σε αντίθετη περίπτωση ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του θα κινηθούν άμεσα για τον παίκτη που έχουν στα υπόψιν για την αντικατάσταση του Αμερικανού που πέρυσι ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics