ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

Ολυμπιακός: Παράταση για τα διαρκείας


Το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων του Ολυμπιακού για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν ανάγκασε την ΚΑΕ να δώσει παράταση στην περίοδο ανανέωσης.

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας που κατέχουν ήδη εισιτήριο διαρκείας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και για τη νέα σεζόν και έτσι η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ότι θα δοθεί παράταση για την ανανέωση των διαρκείας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος και έντονης προσέλευσης τις τελευταίες ημέρες, η Δ/νση Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι θα δοθεί παράταση στους κατόχους καρτών διαρκείας της σεζόν 2015-2016 για την ανανέωση της θέσης τους, για τη νέα περίοδο.

Συγκεκριμένα, η περίοδος ανανέωσης παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 12 Ioυλίου (αντί για αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου οπότε και έληγε). Η περίοδος διάθεσης όσων θέσεων δεν ανανεωθούν προς νέους κατόχους ξεκινά την Παρασκευή 15 Ιουλίου.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας στις θύρες 4,5 και 6 για τις θέσεις του πετάλου και για τα καθίσματα χωρίς πλάτη, αξίας 120 ευρώ και επιπλέον 50 ευρώ για την προμήθεια της Κάρτας Μέλους του Ερασιτέχνη (με τα σχετικά δικαιώματα).
Η διάθεση αυτών των καρτών προς παλιούς και νέους κατόχους, πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics