ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

«Πόλεμος» ΟΑΚΑ και ΕΟΚ για την σύμβαση και τις οφειλές


Κόντρα έχει προκύψει ανάμεσα στην ΕΟΚ και την διοίκηση του ΟΑΚΑ, επιστολή της οποίας η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ επέστρεψε κρίνοντας την απαράδεκτη.

Η υπογραφή της νέας σύμβασης και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι η αιτία που η ελληνική ομοσπονδία και η διοίκηση του ΟΑΚΑ δεν διάγουν και τις καλύτερες μέρες της συνεργασίας τους. Η επιστολή των διοικούντων του ΟΑΚΑ κρίθηκε απαράδεκτη από την ΕΟΚ, η οποία εκτός του ότι την επέστρεψε την κοινοποίησε προς τις αθλητικές και πολιτικές αρχές αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ, στην οποία υπάρχει και η επιστολή του ΟΑΚΑ, αναφέρει: «Η ΕΟΚ επιστρέφει προς τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ ως απαράδεκτη για το ύφος και το περιεχόμενο την ακόλουθη επιστολή, την οποία και κοινοποιεί προς τις Αθλητικές και Πολιτικές αρχές και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Σταύρο Κοντονή.
«Παρακαλείσθε όπως εντός πέντε ημερών από τη λήψη της παρούσας, προσέλθετε στα γραφεία της Διοίκησης του Σταδίου για την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης, σχέδιο της οποίας σας έχει αποσταλεί εδώ και πέντε μήνες και επί του οποίου μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβάλλει αντιρρήσεις, αλλά και ούτε έχετε υπογράψει.
Επίσης, παράλληλα με την υπογραφή οφείλετε να διακανονίσετε τις μέχρι σήμερα ληξιπρόθεσμες οφειλές σας για τις οποίες σας έχουμε ενημερώσει επανειλημμένα. Η τελευταία υπενθύμιση έγινε με το ως άνω σχετικό έγγραφό μας.
Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να κινήσουμε τις κατά νόμο προσήκουσες διαδικασίες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics