ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Πέινερς: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ»


Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ ο Ζάνις Πέινερς δήλωσε πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του και υποσχέθηκε στους φιλάθλους του Δικεφάλου πως θα δίνει μάχη για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Ο Πέινερς που είναι ο πρώτος Λετονός που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου (www.paokbc.gr) και εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του αλλά και σίγουρος για το ότι θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά για τη νέα του ομάδα.

Αρχικά αναφερόμενος στην απόφασή του να πει το “ναι” στον ΠΑΟΚ, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα με ιστορία στο μπάσκετ, μεγάλη παράδοση και σπουδαίους φιλάθλους. Θυμάμαι και τα δύο παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ στο Eurocup πριν από δύο χρόνια και όσον αφορά τον αγώνα της Θεσσαλονίκης, αν και το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο όταν αγωνιστήκαμε εκεί, οι φίλαθλοι φώναζαν πολύ δυνατά και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Και θα είναι πολύ καλό να παίξω μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους την επόμενη σεζόν».

Όσον αφορά τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θα αγωνιστεί σε τρεις διοργανώσεις, τόνισε: «Σίγουρα πρέπει να μάθω καλύτερα την Ελληνική λίγκα για να μιλήσω ξεκάθαρα για τις προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Το μόνο που γνωρίζω για την ώρα είναι πως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχω να μάθω πολλά και για την ομάδα και για την πόλη, για την οποία είχαμε μιλήσει αρκετά με το Νίκο Γκίκα, όταν ήμασταν συμπαίκτες πριν δύο χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τον Champions League που θα είναι μία νέα, αλλά πολύ σημαντική διοργάνωση. Είμαι ωστόσο σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχος μας».

Στη συνέχεια, έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο σύλλογος έχει δείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να χτίζει πολύ καλές ομάδες και είμαι σίγουρος ότι αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει ούτε αυτή την χρονιά».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά του στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για τους οποίους είπε: «Θέλω να τους ζητήσω να μας υποστηρίζουν σε κάθε περίπτωση. Κι εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics