ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Καλάθης: «Μεγάλη τιμή το βραβείο του καλύτερου αμυντικού»


Ο Νικ Καλάθης αναδείχθηκε ο καλύτερος αμυντικός της Basket League για την σεζόν 2015-16 στην καθιερωμένη ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ και μιλώντας για την διάκριση αυτή έκανε λόγο για μεγάλη τιμή.

Ο ομογενής γκαρντ του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων του πρωταθλήματος, των εκπροσώπων των ΜΜΕ αλλά και των φιλάθλων που έλαβαν μέρος στην καθιερωμένη ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ. Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της ανάδειξής του σε καλύτερο αμυντικό για την σεζόν 2015-'16 μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής για την διάκριση αυτή και έκανε λόγο για μεγάλη τιμή.
Συγκεκριμένα ο Νικ Καλάθης ανέφερε αρχικά: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η συγκεκριμένη διάκριση. Αισθάνομαι υπερήφανος για την άμυνα μου και για το γεγονός ότι οι προπονητές και οι αρχηγοί των 14 ομάδων, όπως, επίσης, οι δημοσιογράφοι με επέλεξαν ως τον καλύτερο αμυντικό του τελευταίου πρωταθλήματος».

Για να συμπληρώσει κλείνοντας: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η συγκεκριμένη διάκριση. Μακάρι να μπορούσαμε να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα, το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Τότε θα ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος. Πιστεύω, όμως, ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι συναρπαστική για τον Παναθηναϊκό».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics