ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Τζέιμς: «Να επιστρέψω στο φάιναλ φορ με τον Παναθηναϊκό»


Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς τόνισε πως θέλει να επιστρέψει στο φάιναλ φορ αλλά αυτή τη φορά με τον Εξάστερο ενώ δεν έκρυψε και την ανυπομονησία του για τη στιγμή που θα ζήσει το ΟΑΚΑ από την... καλή όπως χαρακτηριστικά είπε.

Χαρούμενος που ήρθε σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία τόνισε πως είναι ο Αμερικανός γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού πια. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αναφέρθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και δήλωσε ανυπόμονος για να την ζήσει.

Αρχικά λοιπόν, μιλώντας για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Νιώθω πραγματικά καλά γιατί έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία η οποία θα πρέπει να έχει συνέχεια. Θέλω να επιστρέψω στο φάιναλ φορ και ξέρω πως το ίδιο θέλει και ο Παναθηναϊκός».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Φέτος είχα την ευκαιρία να παίξω μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσω αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα! Περιμένω πώς και πώς να το ξαναζήσω, αυτή τη φορά από την… καλή! Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά όλοι μαζί θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είστε έτοιμοι!».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics