ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Μπουρούσης: «Δεν μπορούσα να μην ακούσω τον Παύλο Γιαννακόπουλο»


Ο Γιάννης Μπουρούσης είπε τελικά το μεγάλο “ναι” στον Παναθηναϊκό και έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τα “πράσινα” και στις πρώτες του δηλώσεις εξήγησε γιατί πήρε αυτή την απόφαση αλλά και τον μεγάλο ρόλο που έπαιξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της υπογραφής του συμβολαίου του ο διεθνής σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας (paobc.gr) και αναφέρθηκε στο γιατί τελικά αποφάσισε Ευρώπη και Παναθηναϊκό και όχι ΝΒΑ, τον μεγάλο ρόλο που έπαιξε η συνάντηση που είχε με τον Παύλο Γιανακόπουλο αλλά και στους στόχους του με τον Εξάστερο.

Αρχικά λοιπόν, αναφερόμενος στο γιατί είπε το “ναι” στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα και του υποσχέθηκα πως αν αποφασίσω να μείνω στην Ευρώπη αυτό θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό και για εκείνον προσωπικά. Και αυτό έγινε, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Κατόπιν αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στην απόφασή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο τελευταίο μας ραντεβού ήταν “παρών” και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Όταν μου μίλησε και εκείνος είπα: “τέλος, πάω στον Παναθηναϊκό”. Είναι ο πιο ιστορικός παράγοντας στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι σέβονται και αποτέλεσαν μεγάλη τιμή για εμένα τα λόγια του. Νιώθω τόσο μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορούσα να μην τον ακούσω».

Ενώ στη συνέχεια μιλώντας για τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η πιο επιτυχημένη της τελευταίας εικοσαετίας. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μέρος αυτής της σπουδαίας ιστορίας και είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Παλαιότερα έφτασα κοντά, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να πραγματοποιηθεί».

Τέλος, όσον αφορά τους στόχους του με τον Εξάστερο αρκέστηκε σε λίγα και καλά, λέγοντας: «Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Έχω μεγάλο κίνητρο να πετύχω στον Παναθηναϊκό και θα κάνω τα πάντα για να τον βοηθήσω να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του νέου προπονητή μου, Αργύρη Πεδουλάκη. Υγεία να έχουμε και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics