ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Λάσκαρης: «Δικαιωνόμαστε που επιλέξαμε το Basketball Champions League»


Ο Άρης έμαθε σήμερα(21/7) τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League της FIBA και ιδιοκτήτης της ομάδας Νίκος Λάσκαρης έκανε λόγο για δικαίωση.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα αντιμετωπίσει δυνατές ομάδες στον όμιλό της στο Basketball Champions League όμως ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Νίκος Λάσκαρης τόνισε πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε οι “κίτρινοι” να είναι ανταγωνιστικοί ενώ έκανε λόγο για δικαίωση αναφερόμενος στην επιλογή του η ομάδα να αγωνιστεί στην καινούργια διοργάνωση της FIBA.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη(www.arisbc.gr) ο κ. Λάσκαρης αναφερόμενος στην κλήρωση των ομίλων και την συμμετοχή του Άρη στο Basketball Champions League τόνισε: «Επιλέξαμε να αγωνιστεί ο Άρης στο Basketball Champions League γιατί κρίναμε πως είναι μια διοργάνωση με διαφάνεια, αξιοκρατία, σωστές αθλητικές αρχές και μεγάλη προοπτική. Για αυτούς τους λόγους θελήσαμε να έχουμε ενεργό ρόλο και από όσα έχουμε δει ως τώρα, δικαιωνόμαστε. Υπάρχει πολύ καλή και άκρως επαγγελματική οργάνωση.

Είμαστε σίγουροι πως το Basketball Champions League θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό μέσα στα επόμενα χρόνια. Ήδη λαμβάνουν μέρος πολύ δυνατές ομάδες. Έχουμε δεκαπέντε, ίσως και είκοσι ομάδες, που αν κρίνουμε από τις προηγούμενες χρονιές και τα μπάτζετ τους, μπορούν να φτάσουν στο φάιναλ φορ του πρώτου Basketball Champions League. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο δικός μας όμιλος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εμείς ως Άρης θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε η ομάδα μας να είναι και φέτος ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο ευρωπαϊκός μας δρόμος για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει από την Σλοβενία και ανυπομονούμε για το πρώτο τζάμπολ του Basketball Champions League, που θα γίνει τον Οκτώβρη».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics