ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League; Μα ο Διαμαντίδης φυσικά !


Ανάμεσα στα πολλά βραβεία που δίνει και φέτος ο ΕΣΑΚΕ στην καθιερωμένη μεγάλη ψηφοφορία της σεζόν ήταν και αυτό του πιο δημοφιλή παίκτη, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο “πήγε” στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Παναθηναϊκού πριν ένα μήνα έβαλε τέλος στην σπουδαία καριέρα του όμως τα βραβεία δεν έχουν σταματήσει να έρχονται. Αυτή τη φορά ψηφίστηκε από τους παίκτες και τους προπονητές του πρωταθλήματος, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League για την σεζόν 2015-'16.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Στην τελευταία σεζόν της σπουδαίας αγωνιστικής καριέρας του ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μάλιστα, άφησε στην δεύτερη και τρίτη θέση δύο “ερυθρόλευκους” τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πρώτευσε σε όλες τις κατηγορίες των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ για τους καλύτερους της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16. Στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού για τον δημοφιλέστερο παίκτη συγκέντρωσε 679 ψήφους έναντι 504 του Βασίλη Σπανούλη. Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ πήρε 10 ψήφους έναντι 8 του Γιώργου Πρίντεζη. Και στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών των 14 ομάδων της Basket League ΣΚΡΑΤΣ συγκέντρωσε 10 ψήφους έναντι 8 του Πρίντεζη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics