ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Παναθηναϊκός: Μέχρι 31/7 η έκπτωση για την ανανέωση των διαρκείας


Η προθεσμία για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και η ΚΑΕ υπενθύμισε στους φιλάθλους της ομάδας πως μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορούν να κερδίσουν και την έκπτωση 10% που υπάρχει.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2016-'17 συνεχίζεται κανονικά και εν μέσω των εκπτώσεων που υπάρχουν στην ελληνική αγορά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε στους φιλάθλους του Τριφυλλιού πως αν ανανεώσουν την κάρτα διαρκείας τους θα έχουν έκπτωση 10%.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας πως συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-2017 και τους προσκαλεί να κλείσουν τη δική τους θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην πιο εντυπωσιακή Euroleague όλων των εποχών, επωφελούμενοι από τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει!
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν άμεσα και μέχρι τις 31 Ιουλίου και να κερδίσουν έκπτωση 10%.
Με στόχο να έρθουν στο γήπεδο ακόμη περισσότερες οικογένειες και νέοι, σε αυτή τη σεζόν υπάρχουν ειδικές προβλέψεις και προσφορές ειδικά για αυτά τα κοινά.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να ανανεώσουν ή να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας τους:
Στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).
Στο γραφείο Viva.gr στο «The Mall Athens», Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2
Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr 
Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ ή τηλεφωνήστε στο 210-6440010.
***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξης της αστυνομικής σας ταυτότητας και  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!
***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας ενημερώνει πως, σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, από την 1/9/2016 για την αγορά εισιτηρίου και την είσοδό σας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η έκδοση κάρτας φιλάθλου. Για όσους το επιθυμούν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκδίδει από τώρα και δωρεάν κάρτα φιλάθλου».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics