ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Στον Παναθηναϊκό ως το 2024 ο Χαραλαμπόπουλος !


Για... πάντα θα είναι στον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα οκτώ χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή που ο 19χρονος σέντερ πήγε στον Παναθηναϊκό όλοι στην ομάδα έκαναν ξεχωριστή αναφορά σε εκείνον και στο πόσο τον υπολογίζουν. Μάλιστα, πέρυσι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είχε διστάσει να δηλώσει πως με τον Χαραλαμπόπουλο θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Αφού στον Παναθηναϊκό λοιπόν, σκοπεύουν να συνεχίσουν να αξιοποιήσουν το μεγάλο ταλέντο του Χαραλαμπόπουλο και να μην τον αφήσουν στον... πάγκο και από τη στιγμή που και ο 19χρονος διεθνής σέντερ ήθελε να μείνει η συνεργασία των δύο πλευρών είναι άριστη η συνεργασία τους θα συνεχιστεί για άλλα οκτώ χρόνια ως το 2024 δηλαδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τα επόμενα οκτώ χρόνια».

Χαραλαμπόπουλος: «Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό»

Μάλιστα, με αφορμή την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους “πράσινους”, τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics