ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Διαμαντίδης: «Θα μου λείψει ο Παναθηναϊκός» (video)


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε με άλλον έναν ξεχωριστό τρόπο τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με την δημιουργία ενός συγκινητικού ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα του και εκείνος μιλώντας για αυτό στην εκδήλωση που έγινε η προβολή τόνισε πως είναι ευτυχισμένος που ήταν 12 χρόνια στην ομάδα και πως θα του λείψει.

Μέσα από το συγκινητικό ντοκιμαντέρ «Δημήτρης Διαμαντίδης, The Panathinaikos Legend » η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε ξανά τον αρχηγό της ομάδας που μόλις πριν λίγες μέρες έβαλε τέλος στην σπουδαία καριέρα του και εκείνος αμέσως μετά την προβολή του αφιερώματος μίλησε για το πως του φάνηκε, για τα συναισθήματά του αλλά και για την απόφαση της ΚΑΕ να αποσύρει την φανέλα του, την φανέλα με το “Νο 13”.

Μιλώντας στα ΜΜΕ αμέσως μετά την προβολή του 55λεπτου ντοκιμαντέρ και το πρόσφατο τέλος της καριέρας του, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κανένα απωθημένο. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που έμεινα στον Παναθηναϊκό 12 χρόνια, μου προσέφερε όσα ήθελα, δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ευτυχισμένος. Ο Παναθηναϊκός θα μου λείψει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα μου λείψουν τα πάντα. Όταν έχεις έναν τρόπο ζωής και έρχεσαι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό... Θα μου λείψει, έτσι είναι η ζωή, προχωράει. Όποτε μπορώ θα πηγαίνω στο γήπεδο. Είναι καλοκαίρι τώρα, δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω. Θα το συνειδητοποιήσω από τον Σεπτέμβριο που θα αρχίσει την προετοιμασία η ομάδα».

Όσον αφορά τις πλάκες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που δείχνει το ντοκιμαντέρ, σχολίασε :«Έχω μια εμμονή με το μπουφάν μου και με την Καστοριά, αλλά ο Σάρας το παρατράβηξε, στο σημείο με την λίμνη. Όλο το ντοκιμαντέρ ήταν δύο λέξεις: συγκίνηση και περηφάνια».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Είχαν πολλά χρόνια να δω πλάνα που ήμουν μικρός. Πρόκειται για ανθρώπους που αγαπώ. Είδα φίλους που έχω να δω καιρό. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν περίμενα να πάει έτσι η ζωή μου και η καριέρα μου. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, πραγματικά νιώθω ευλογημένος. Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Μέσα σε ένα ντοκιμαντέρ 55' βλέπεις όλη την πορεία που έκανε ένας αθλητής για να φτάσει εδώ που έφτασε. Πιο πολύ χάρηκα για τα πλάνα που ήμουν μικρός στην Καστοριά, δεν τα είχα δει καν. Τα άλλα τα έχουμε δει είναι πρόσφατα».

Τέλος, για το αν γνωρίζει πότε θα γίνει η απόσυρση της φανέλα με το νούμερο «13», είπε : «Δεν ξέρω πότε, τι και πώς, δεν το σκέφτομαι».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics