ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Παναθηναϊκός: Ξεχωριστή η τελευταία επίσκεψη στις Φυλακές Κορίνθου (photos)


Η τελευταία επίσκεψη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου ήταν ξεχωριστή καθώς στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του προγράμματος Euroleague One Team – Basketball is Everywhere τα παιδιά απόλαυσαν μια σπουδαία θεατρική παράσταση.

Στην αυλαία του προγράμματος Euroleague One Team – Basketball is Everywhere η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε ξανά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου και χάρη στην πρωτοβουλία ενός εκ των χορηγών της ομάδας τα παιδιά που βρίσκονται εκεί απόλαυσαν μια σπουδαία θεατρική παράσταση ενώ ο διευθυντής των φυλακών βράβευσε την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την προσφορά της μέσω του προγράμματος της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
«Ο επίσημος συνεργάτης εισιτηρίων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, VivaWallet, εξασφάλισε μέσω του Θεάτρου του Νέου Κόσμου μία μοναδική παράσταση: «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» η οποία ανέβηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου αποκλειστικά για τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα Euroleague One Team – Basketball is Everywhere.
Μετά την παράσταση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν αλλά και να συνομιλήσουν με την πρωταγωνίστρια του έργου, κ. Ελένη Ουζουνίδου, η οποία προσπάθησε να τους μεταλαμπαδεύσει την αγάπη της για τις τέχνες γενικότερα, αλλά και τη φιλοσοφία της ότι στη ζωή πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου.
Παράλληλα, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων κ. Αντώνιος Τσουρέκης βράβευσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πολύτιμο έργο της, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί το χορηγό της ομάδας μας VivaWallet αλλά και το Θέατρο Του Νέου Κόσμου γι’ αυτή την ξεχωριστή και ανιδιοτελή προσφορά ανθρωπιάς».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics