ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Ήταν όλοι εκεί για το ντοκιμαντέρ αφιέρωμα στον Διαμαντίδη (photos & video)


Οι ξεχωριστές κινήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Δημήτρη Διαμαντίδη συνεχίστηκαν με έναν εξαιρετικό ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα του με τίτλο «Δημήτρης Διαμαντίδης, THE PANATHINAIKOS LEG3ND» και όλοι έδωσαν το παρών για να απολαύσουν την... ταινία για τον αρχηγό.

Λίγες μόλις μέρες μετά το φινάλε της σπουδαίας καριέρας του η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τον μεγάλο της χορηγό την εταιρεία stoiximan.gr σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Novacinema Odeon στο Μαρούσι προέβαλε το ντοκιμαντέρ που φτιάχτηκε για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της STOIXIMAN.GR, της οποίας τη δημοσιογραφική επιμέλεια είχε ο Δημήτρης Κοντός. Όπως ήταν αναμενόμενο το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης αλλά και σύσσωμη η οικογένεια Γιαννακόπουλου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αλλά και άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Μιλώντας λοιπόν, για την ξεχωριστή αυτή ιδέα ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος τόνισε πως αυτή είναι μόνο η αρχή των ενεργειών της ΚΑΕ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ ανέφερε: «Ένα χρόνο πριν, αναλαμβάνοντας την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, είχα την ευκαιρία και την τιμή να γνωρίσω από κοντά έναν παίκτη που πάντα θαύμαζα για το ταλέντο και τις ικανότητες του. Τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Γνωρίζοντας τον και μαθαίνοντας περισσότερα γι αυτόν καταλαβαίνεις τι χρειάζεται ένας αθλητής, ένας επαγγελματίας γενικότερα, για να μείνει για πάντα στην ιστορία. Δεν είναι μόνο το ταλέντο το. Το ήθος του, η ομαδικότητά του, η αφοσίωσή του στο σύνολο και ο αδαμάντινος χαρακτήρας του, δημιούργησαν ένα πρότυπο αθλητή και ανθρώπου. Ένα πρότυπο που πρεσβεύει πλήρως τις αξίες, την κουλτούρα και την σύγχρονη ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ως τέτοιο πρότυπο αναγνωρίστηκε όχι μόνο από τους συμπαίκτες του και τους φίλους της ομάδας αλλά και από τους αντιπάλους καθώς και από το σύνολο του αθλητικού κόσμου. Όλα τα ωραία, όμως, έχουν ένα τέλος. Ο μεγάλος αρχηγός αποφάσισε να σταματήσει την ένδοξη καριέρα του. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκινά από σήμερα με την προβολή του ντοκιμαντέρ – αφιερώματος μία σειρά ενεργειών που θα κορυφωθούν το φθινόπωρο με την απόσυρση της φανέλας με το νούμερο 13, προκειμένου να τιμήσει την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό συνολικότερα.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Δημήτρη, σε ευχαριστούμε για όλα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμές από την εκδήλωση

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics