ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Εντυπωσιακή τελετή λήξης για την PAO BC ACADEMY (photos)


Με τον καλύτερο τρόπο, μια εντυπωσιακή τελετή λήξης έκλεισε σήμερα(26/6) την πρώτη της χρονιά η Ακαδημία μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Με την συμμετοχή περισσότερων από 150 παιδιών της PAO BC ACADEMY και της TRIPLE CROWN αλλά και τους γονείς τους έγινε η τελετή λήξης της πρώτης σεζόντ ης Ακαδημίας μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στη κεντρική αρένα του ΟΑΚΑ έδωσαν το παρών όλα τα παιδιά, τα οποία διαγωνίστηκαν σε διάφορες δοκιμασίες κερδίζοντας πλούσια δώρα από τις χορηγούς εταιρείες.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκε η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος για τη σεζόν 2015-16 ενώ το παρών στη τελετή λήξης έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο διευθυντής λειτουργίας της Ακαδημίας, Αριστείδης Χριστόπουλος, ο διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης αλλά και ο Νίκος Παππάς, τον οποίο δεν άφησαν σε... ησυχία οι μικροί θαυμαστές του.

Στην ομιλία του προς τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος τόνισε: «Ακολουθούμε το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ανάδειξη νέων Ελλήνων αθλητών «καλλιεργώντας» το ταλέντο αλλά και το χαρακτήρα τους σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δηλαδή το ήθος, την ομαδικότητα, τη συνεργασία και το σεβασμό στο συνάνθρωπο και τον συναθλητή. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά αυτήν την προσπάθεια πέρυσι μαθαίνοντας στην πορεία κι εμείς από τα λάθη μας. Βελτιωθήκαμε από αυτά και τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο βήμα, έχοντας τη συμπαράσταση όλου αυτού του κόσμου και των γονέων που μας εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και μαζί να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους. Θα ήθελα τέλος, να ευχαριστήσω τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Αριστείδη Χριστόπουλο, Κωνσταντίνο Νέτση και Σταύρο Ντίνο με τους οποίους ξεκινήσαμε την υλοποίηση αυτού του οράματος».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος ανέφερε: «Αυτή ήταν μια χρονιά που θέλαμε να στήσουμε και να οργανώσουμε τις Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η χρονιά κύλησε καλύτερα από ό,τι φανταζόμασταν με τα καλά και τα άσχημά της για όλους μας. Πιστεύω ότι καταφέραμε και φτιάξαμε ένα σύνολο προπονητών, αθλητών και γονέων το οποίο δημιούργησε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό του μια οικογένεια. Οι στόχοι δεν έχουν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο από εκείνους που είχαμε θέσει, δηλαδή τα παιδιά να πάρουν σωστές αρχές και να γίνουν καλοί αθλητές και κυρίως καλοί άνθρωποι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε για τις επόμενες χρονιές είναι ότι το όραμα μεγαλώνει όπως και η υποχρέωσή μας να κάνουμε καλύτερα αυτά τα παιδιά σε όλα τα επίπεδα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξη και τη συνεργασία και ελπίζω να τα πούμε και από Σεπτέμβρη και να είμαστε όλοι καλύτεροι».

Τέλος, ο διευθυντής λειτουργίας της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος τόνισε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε σε μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που η πρώτη χρονιά λειτουργίας της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και τα παιδιά που μας στήριξαν καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν και θέλουμε να είστε όλοι κοντά μας και τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό τιμ και όλους όσοι εργάσθηκαν για να έρθει αυτή η επιτυχία και φυσικά τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να κάνουμε πράξη αυτό το εγχείρημα. Θα ήθελα επίσης, να σας υποσχεθώ πως τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα με ακόμη περισσότερες όμορφες εκδηλώσεις σας κι αυτή. Ο στόχος ήταν και παραμένει ίδιος: να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές αλλά κυρίως καλύτερους ανθρώπους».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics