ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Μούρτος: «Τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης στην κορυφή»


Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Μούρτο και ο αρχηγός της ομάδας εξήγησε γιατί είπε το “ναι” στο νέο τριετές συμβόλαιο.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Πρίφτη η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Σπύρου Μούρτου, ο οποίος μιλώντας για το γεγονός ότι θα παραμείνει στην ομάδα έως το 2019 στάθηκε στην παρουσία του κόουτς και της οικογένειας Λάσκαρη αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας.

Με αφορμή λοιπόν, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, ο Σπύρτος Μούρτος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε αρχικά: «Ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στον Άρη για πολλούς λόγους, εκτός του ότι αγαπάω αυτή την ομάδα και έχω την τιμή να είμαι αρχηγός της. Η παρουσία της οικογένειας Λάσκαρη, η παραμονή του κόουτς, Δημήτρη Πρίφτη, το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα αποδυτήρια και φυσικά ο υπέροχος κόσμος του Άρη ήταν οι βασικότεροι».

Κλείνοντας αναφερόμενος στους φιλάθλους του Άρη, ο 26χρονος γκαρντ είπε: «Γενικά δεν είναι του χαρακτήρα μου τα μεγάλα λόγια... Ωστόσο, υπόσχομαι στους φιλάθλους μας πως όπως φέτος έτσι και στις χρονιές που θα ακολουθήσουν θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψει ο Άρης στην κορυφή».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics