ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

Συνεχίζουν μαζί Κολοσσός και Λυκογιάννης


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης Λυκογιάννης θα είναι προπονητής του Κολοσσού καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου και για την επόμενη σεζόν.

Η επιτυχημένη συνεργασία του Κολοσσού με τον έμπειρο κόουτς θα έχει και συνέχεια καθώς οι δύο πλευρές “έδωσαν τα χέρια” και έτσι θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν της ομάδας στην Basket League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Κολοσσού αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο με τον προπονητή, Άρη Λυκογιάννη!».

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας τους ο έμπειρος κόουτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού για την ανανέωση της συνεργασίας τους και τόνισε: «Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία και πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Κολοσσού, αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα.
Μάλιστα, κάποια πράγματα που ζήτησα να αλλάξουν, οι άνθρωποι του συλλόγου τα υλοποίησαν, οπότε πήρα την απόφαση να συνεχίσω στην ομάδα και για τρίτο χρόνο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα μείνω και ελπίζω τη νέα χρόνια να έχουμε ανάλογη ή ακόμη και καλύτερη πορεία σε σχέση με τις άλλες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics