ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Τα «είπαν» Κοντονής και Χαλβατζάκης


Λίγες μόλις μέρες μετά το τέλος της φετινής Basket League, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ο οποίος αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του για την διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος, τόνισε πως η κάρτα φιλάθλου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της Α1 τη νέα σεζόν.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα και σε καλό κλίμα έκαναν τον απολογισμό της φετινής Basket League που μόλις ολοκληρώθηκε ενώ συζήτησαν και για την επόμενη σεζόν με την κάρτα φιλάθλου να είναι η βασική προϋπόθεση για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
«O πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Στην συνάντηση συζητήθηκε ο απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι επικείμενες κοινές δράσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον κ. Χαλβατζάκη για τον περιορισμό των φαινομένων βίας στα γήπεδα του μπάσκετ, για το νέο ρεκόρ εισιτηρίων στη διάρκεια της χρονιάς και για το ικανοποιητικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια των μεγάλων τελικών με τη συνεισφορά και των δυο φιναλίστ.

Ο κ. Κοντονής έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κ. Χαλβατζάκη για την πλήρη υλοποίηση και εφαρμογή από τις 14 ΚΑΕ του ηλεκτρονικού εισιτηρίου από νέα αγωνιστική σεζόν και συμφωνήθηκε ν’ αναληφθούν από κοινού δράσεις, προκειμένου να επιλυθούν θέματα που άπτονται της κάρτας φιλάθλου και του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Υπογραμμίστηκε δε προς τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ ότι η κάρτα φιλάθλου συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη του ερχόμενου πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ευχαρίστησε τον κ. Κοντονή για την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών, για την οποία έδωσε την υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί και την νέα αγωνιστική χρονιά, και τον ευχαρίστησε για τα καλά λόγια του για την διοργάνωση του Πρωταθλήματος».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics