ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Αθηναίου: «Με ομαδική δουλειά για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες»


Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά και με αφορμή το πρώτο της φετινό φιλικό που θα είναι την Πέμπτη(23/6, 18.15) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Τουρκία ο Γιάννης Αθηναίου κάλεσε τον κόσμο να απολαύσει από κοντά την “επίσημη αγαπημένη”.

Λίγες μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό ο έμπειρος γκαρντ “έπιασε” δουλειά με την Εθνική ομάδα συμμετέχοντας στην προετοιμασία για το Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο και με μεγάλο στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχοντας “διανύσει” λοιπόν, τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΚ ο Γιάννης Αθηναίου αναφέρθηκε στη νέα... εποχή της Εθνικής ομάδας και τους φετινούς της στόχους ενώ απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της “επίσημης αγαπημένης” να δώσουν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ στο φιλικό με την Τουρκία.

Μιλώντας λοιπόν, στο www.basket.gr ο Γιάννης Αθηναίου τόνισε: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς το να βιρσκόμαστε στην προετοιμασία της Εθνικής. Άλλο ένα καλοκαίρι είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το στόχο που έχουμε θέσει. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα, είναι σίγουρα κουρασμένα από τις υποχρώσεις τους στις ομάδες, αλλά όλοι είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο, προκειμένου να πετύχουμε το βασικό μας στόχο.
Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά και είναι ένα θέμα που μας οδηγεί να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα, προκειμένου να «βρεθούμε» μεταξύ μας. Κάποια παιδιά σταμάτησαν από την Εθνική, όπως ο Νίκος και Βασίλης που ήταν σημαίες για την ομάδα, οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε το δύσκολο έργο να μπούμε στο δρόμο που χάραξαν αυτά τα παιδιά. Και ταυτόχρονα υπάρχουν και σημαντικές απουσίες όπως του Πρίντεζη και του Παπανικολάου. Μέσα από την ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας.
Περιμένουμε πως θα είναι στο πλευρό μας ο κόσμος. Θα είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσουμε και θα είναι απέναντι στην Τουρκία. Θέλουμε ο κόσμος να είναι εκεί, να δούν την προσπάθεια που κάνουμε. Και σίγουρα θα βγουν αρκετά συμπεράσματα. Θα πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία των προπονητών και όσο το δυνατόν να γίνουμε πιο γρηγορα ομάδα, πάντα με στόχο την πρόκρισή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics