ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Νέα εποχή στον ΕΣΑΚΕ, νέος πρόεδρος ο Μιχάλης Μελής


Με νέο πρόεδρο συνεχίζει από σήμερα(23/6) ο ΕΣΑΚΕ καθώς ο Μιχάλης Μελής ήταν ο νικητής στις σημερινές εκλογές και θα διαδεχθεί τον Κώστα Χαλβατζάκη με τις... ευχές και της ΕΟΚ.

Με 9 ψήφους έναντι 6 του απερχόμενου προέδρου Κώστα Χαλβατζάκη ο Μιχάλης Μελής ήταν ο νικητής των σημερινών εκλογών του ΕΣΑΚΕ και έτσι θα είναι ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και μάλιστα ο πέμπτος στην ιστορία του συνδέσμου.

Ο κ. Μελής είχε την υποστήριξη των περισσότερων ομάδων αλλά και της ομοσπονδίας η οποία τελικά συμμετείχε στην εκλογή με τον εκπρόσωπό της κ. Ζούπα να ψηφίζει τελικά μετά την μικρή ένταση που υπήρξε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της διαδικασίας. Πλέον, ο Μιχάλης Μελής έγινε ο πέμπτος πρόεδρος στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ μετά τους κ.κ. Θόδωρο Καρατζά (1992-2001), Μανώλη Παπακαλιάτη (2001-2), Βασίλη Οικονομίδη (2002-12) και Γιώργο Χαλβατζάκη (2012-16) ενώ το νέο διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου θα συγκροτηθεί σε σώμα την επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, ο Μιχάλης Μελής πριν από 23 χρόνια είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό του Γιάννη Ιωαννίδη όμως δεν έπαιξε ποτέ στους “ερυθρόλευκους” αφού παραχωρήθηκε σαν δανεικός στην ομάδα από την οποία τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός (τον Μίλωνα. Είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ερμή Αργυρόπουλης ενώ είχε παίξει 19 φορές στην Εθνική Εφήβων. Παρόλο που τότε θεωρήθηκε ως ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν αλλά έπαιξε μπάσκετ μέχρι τα 34, περνώντας από τον Έσπερο και βέβαια από τη Ρόδο, όπου υπήρξε και συμπαίκτης του Παντελή Κουγιού, νυν προέδρου του Κολοσσού Ρόδου. Μάλιστα, με τον κ. Κουγιό συνεργάζονται και σε επιχειρηματικό επίπεδο ενώ ο κ. Μελής είναι μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ Κολοσσός τα τελευταία χρόνια.

Εν τω μεταξύ, στις πρώτες του δηλώσεις αναφερόμενος στην εκλογή του τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες και εκείνες που με ψήφισαν και εκείνες που δεν με ψήφισαν και ελπίζω η αυριανή ημέρα να μας βρει να δουλεύουμε όλοι για το καλό του αθλήματος. Είμαι χαρούμενος για την εκλογή, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω το βάρος της ευθύνης της θέσης αυτής. Δεν είναι ώρα να πούμε μεγάλα λόγια και πρέπει να ξεκινήσουμε αμέσως την δουλειά για την οργάνωση του πρωταθλήματος και κυρίως το θέμα της χορηγίας, γιατί έληξε η σύμβαση με τον βασικό χορηγό του πρωταθλήματος, τον ΟΠΑΠ. Χρειάζομαι λίγες ημέρες για να ενημερωθώ για τα δεδομένα του Συνδέσμου από τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ και θα τοποθετηθούμε πιο αναλυτικά σε λίγες ημέρες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics