ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

«Σοκ» στην Εθνική, εκτός ο Παπανικολάου


Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο θα ξεκινήσει η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο από τις 4 έως τι 7 Ιουλίου καθώς ο Κώστας Παπανικολάου θα μείνει εκτός εξαιτίας τραυματισμού.

Τέσσερις μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό τουρνουά και τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο η Εθνική ομάδα ξεκινάει με ένα δυσάρεστο απρόοπτο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ελληνικής ομοσπονδίας ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα μπορέσει να βοηθήσει φέτος την “επίσημη αγαπημένη” καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα συμμετάσχει στη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ανδρών λόγω τραυματισμού.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αστράγαλο. Κατόπιν της σχετικής ενημέρωσης που υπήρξε προς της ΕΟΚ και τον προπονητή της Εθνικής, Φώτη Κατσικάρη, αποφασίστηκε η οριστική του απουσία και έτσι οι παίκτες που έχουν κληθεί για την προετοιμασία θα παραμείνουν 15».Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics