ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Παπαθεοδώρου: «Ευχαριστημένοι για την διάθεση των διεθνών»


Η Εθνική Νέων Ανδρών ξεκίνησε με εντυπωσιακή εμφάνιση τα φιλικά της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χαλκίδας (15-24/7) και ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στη διάθεση και την συγκέντρωση των διεθνών.

Οι Έλληνες διεθνείς της Νέων Ανδρών ήταν χάρμα οφθαλμών στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Χαλκίδας και τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία και ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε κάθε λόγο να δηλώνει ευχαριστημένος με την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με την Ουκρανία στο ΟΑΚΑ.

Μιλώντας μετά το πρώτο φετινό φιλικό λοιπόν, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: «Αρχίσαμε τα φιλικά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε την αγωνιστική κατάσταση των παικτών μας, γιατί τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά δεν έχουν πολλές παρουσίες μέσα στη σεζόν και θέλουμε να πάρουν παιχνίδια, να βρουν ρυθμό και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να βγάλουμε αυτά τα πράγματα που έχουμε κάνει εδώ και δέκα μέρες στην προπόνηση. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έδειξαν διάθεση και συγκέντρωση όλα τα παιδιά, παρότι η διαφορά άνοιξε πολύ γρήγορα. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι κάποιες επιλογές μας και κάποια κενά διαστήματα, που όμως είναι φυσιολογικά γιατί δεν έχουμε ακόμη καλό αγωνιστικό ρυθμό. Πρέπει να βάλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας και δεν έχουμε πάρα πολύ χρόνο».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην επιστροφή του Αντώνη Κόνιαρη στην Εθνική ομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, είπε: «Είχα πει από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε ότι ο Κόνιαρης κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για το ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί τον βλέπουμε στις προπονήσεις καθημερινά, είναι υγιής, έχει διάθεση και όρεξη και η παρουσία του μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας, αλλά και του ιδίου».Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics