ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Διαμαντίδης τους έκανε όλους μάγκες»Ο Παναθηναϊκός τίμησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη με άλλον έναν ιδιαίτερο τρόπο, με την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για την ζωή και την καριέρα του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για άλλη μια φορά “έβγαλε το καπέλο” στον μεγάλο αρχηγό της ομάδας.

Μιλώντας στα ΜΜΕ λίγο μετά την προβολή του συγκινητικού ντοκιμαντέρ για την ζωή και την σπουδαία καριέρα του “3D” ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας: «Είπα κι άλλη μια ατάκα και την έκοψαν. Είχα πει πως αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι άνθρωπος, θα ήταν ο Διαμαντίδης. Όλους τους έκανε μάγκες, όλους όμως. Ήταν καλοί παίκτες, αλλά ο Διαμαντίδης τους ανέβαζε πέντε σκαλοπάτια. Συγχαρητήρια γι' αυτήν την ιδέα, αισθάνομαι υπερήφανος που ο Παναθηναϊκός τιμάει τους ανθρώπους που τον έχουν φέρει εκεί που είναι σήμερα. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Πρέπει να έχουμε υπόψιν τις εποχές στις οποίες ζούμε για να δούμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται. Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά... Και ο Μποντιρόγκα αντικαταστάθηκε κι άλλοι μεγάλοι παίκτες. Μέχρι να αντικατασταθεί είναι αναντικατάστατος, ελπίζω να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Από τότε που ήρθε ο Διαμαντίδης χάσαμε μόνο τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία έχει και ο προπονητής, ο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης».

Τέλος, ο κ. Γιαννακόπουλος για άλλη μια φορά τόνισε πόσο πολύ θέλει να μείνει ο Διαμαντίδης κοντά στην ομάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Δημήτρης πρέπει να μείνει κοντά μας. Τώρα θέλει να ξεκουραστεί και να δει την οικογένειά του. Θέλουμε να μείνει κοντά μας όπως και ο Φραγκίσκος. Θα συζητήσουμε να δούμε με ποιον τομέα θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Τώρα η πρώτη του σκέψη είναι να ξεκουραστεί και να αποσυμπιεστεί, να δει την οικογένειά του. Στεναχωριέμαι ως Παναθηναϊκός που δεν θα το βλέπω του χρόνου στα γήπεδα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics