ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Όουενς: «Είμαι ανυπόμονος για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της»


Λίγες ώρες μετά την... αυτοανακοίνωσή του αλλά και αυτήν της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Τζος Όουενς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την μεταγραφή στην Ένωση και δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Ο Αμερικανός που από την χαρά του δεν... κρατήθηκε και ανακοίνωσε μόνος του την συμφωνία του με την ΑΕΚ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (aekbc.gr) και μίλησε για την συμφωνία του και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του ενώ εμφανίστηκε διαβασμένος και ανυπόμονος.

Αρχικά αναφερόμενος στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ με χαρά δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που έρχομαι στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό… Ανυπομονώ ν’ αρπάξω την ευκαιρία και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Ο Όουενς εμφανίστηκε διαβασμένος για τη νέα του ομάδα και τους φιλάθλους της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω, ότι η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, που δεν σταματάει εδώ. Θα έχει και συνέχεια. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ανυπόμονος να δω (τους οπαδούς μας) από κοντά και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος που θα γίνω κομμάτι αυτής της ιστορικής ομάδας, που κάνει ξανά βήματα μπροστά».

Κλείνοντας δεν έκρυψε και τον θαυμασμό του για την Ελλάδα για την οποία είπε: «Είχα έλθει στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια. Είχα επισκεφθεί την Αθήνα για τρεις ημέρες όταν είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του «All Star game». Η φωτογραφία, που ανέβασα στο Instagram είναι από εκείνη τη φορά. Μου αρέσει πολύ να βγάζω φωτογραφίες όταν βρίσκομαι σε ιστορικά μέρη όπως η Ακρόπολη. Και δεν είναι μόνο αυτό στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα. Επίσης, θέλω να μάθω και την γλώσσα. Ξέρω ότι το ελληνικό αλφάβητο είναι λίγο δύσκολο αλλά ελπίζω όπως έμαθα τα ιταλικά να μάθω και τα ελληνικά. Μου αρέσει να μορφώνομαι και να μαθαίνω νέες κουλτούρες».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics