ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Θ. Γιαννακόπουλος: «Είμαι πολύ συγκινημένος για τον Διαμαντίδη»


Σύσσωμη η οικογένεια Γιαννακόπουλου έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον Δημήτρη Διαμαντίδη και ο συγκινημένος Θανάσης Γιαννακόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως ο Διαμαντίδης επέλεξε τον Παναθηναϊκό και όχι τον Ολυμπιακό.

Αρχικά αναφερόμενος στο φινάλε της σπουδαίας καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, τόνισε: «Ο, τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο. Είμαι πολύ συγκινημένος για τον Δημήτρη. Κατάφερε κάτι πολύ μεγάλο. Όχι μόνο από πλευράς παικτικής, αλλά κυρίως ανθρώπινης. Ήταν πάνω απ' όλα άνθρωπος».

Στη συνέχεια απαντώντας στη φήμη πως ο Διαμαντίδης είχε προτιμήσει τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό για 50.000, ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο ψέμα, ο Διαμαντίδης ήρθε στον Παναθηναϊκό γιατί κάποιοι άνθρωποι του μπάσκετ τον ώθησαν σε αυτή την επιλογή».

Τέλος, για το αν θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή, ήταν κάθετος λέγοντας: «Τι να επιστρέψει; Είναι στην κορυφή ο Παναθηναϊκός. Θα μπορούσε να έχει πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να πάρει όμως νέους αθλητές κυρίως για την βελτίωση στην Ευρώπη».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics