ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

Πεδουλάκης: «Αλλαγή βιβλίου με την αποχώρηση του Διαμαντίδη»


Ο Αργύρης Πεδουλάκης επέκτεινε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και για την επόμενη σεζόν και θα είναι ο πρώτος προπονητής στη μετά Διαμαντίδη εποχή, για την οποία τόνισε πως πρόκειται για αλλαγή βιβλίου.

Δύο μόλις μέρες μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός και ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσαν τα χέρια και για την επόμενη χρονιά και λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας τους ο έμπειρος κόουτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας(www.paobc.gr).

Αναφέρθηκε στους στόχους του και στο δύσκολο έργο που θα έχει μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη ενώ ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του Παναθηναϊκού. Μια ομάδα που θα αγωνίζεται σκληρά κάθε στιγμή στο γήπεδο. Δεν πρόκειται για αλλαγή σελίδας, αλλά για αλλαγή βιβλίου μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους τρεις “πυλώνες” του Παναθηναϊκού μαζί με τον κόσμο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.
Έχουμε μια βάση Ελλήνων αθλητών και θέλουμε να την πλαισιώσουμε με ξένους παίκτες οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και ποιότητα. Σύνθημά μας είναι: πάνω απ’ όλους και όλα η ομάδα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη του».

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics