ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Λάσκαρης: «Μας απειλούν με αυτόφωρο» (video)


Για την απόφαση του ίδιου και της διοίκησης του Άρη ο τρίτος αγώνας με την ΑΕΚ να γίνει χωρίς κόσμο στο “Nick Galis Hall” και οι άνθρωποι της ομάδας και οι φίλαθλοί της να το παρακολουθήσουν έξω από το Αλεξάνδρειο μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως απειλούν την οικογένειά του και το διοικητικό συμβούλιο με αυτόφωρο.

Μέσω επίσημης δήλωσής του ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Άρη εξήγησε το σκεπτικό της απόφασης αυτής αλλά και τις συνέπειες της λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η ανακοίνωση 'wake up call' που εκδώσαμε έχει βρει συμπαραστάτες εντός κι εκτός Ελλάδας. Από προπονητές, παίκτες, παράγοντες και κυρίως απλούς ανθρώπους, φιλάθλους, που πάνω απ’ όλα, ανεξάρτητα από ποια ομάδα υποστηρίζουν, έχουν κουραστεί να βλέπουν ένα σάπιο κατεστημένο να αποφασίζει για το αποτέλεσμα των αγώνων. Να βλέπουν ερασιτεχνικές και πολλές φορές προκλητικές διαιτησίες να σφυρίζουν επαγγελματικές ομάδες, με τη νοοτροπία του ότι 'σε αδίκησαν στον προηγούμενο αγώνα, θα το διορθώσουν τώρα'. Δηλαδή, διορθώνοντας ένα παλιό λάθος, με ένα νέο λάθος.

Θέλω να τονίσω πως το πρόβλημα δεν είναι η Α.Ε.Κ., αλλά το σύστημα. Μη νομίζετε πως και η Α.Ε.Κ. δεν έχει αδικηθεί, όπως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αυτό το σάπιο σύστημα προσπαθεί να μας παίξει όλους σαν μαριονέτες. Οι παλιότεροι απλώς το έχουν συνηθίσει και το θεωρούν δεδομένο.
Το κατεστημένο δε θέλει να δει τη γύμνια του κι έτσι δε μας επιτρέπει μέσω του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, να διαμαρτυρηθούμε με ειρηνικό τρόπο και μας απειλούν ως οικογένεια, μαζί με όλο το Δ.Σ., με αυτόφωρο. Εμείς επιδιώκουμε μία ειρηνική συγκέντρωση, ως γιορτή του μπάσκετ, γύρω από το Παλέ μας. Αυτό το δικαίωμα, όμως, θέλουν να μας το στερήσουν και μας απειλούν με Αθλητικούς Δικαστές, Εισαγγελείς και αυτόφωρα. Έχουμε ζητήσει την παρέμβαση των αρμόδιων υπουργείων, Αθλητισμού και Δημόσιας Τάξης και είμαστε σε αναμονή».


Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό την δήλωση του κ. Λάσκαρη

https://www.youtube.com/watch?v=CK8eITY9E3c

Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics