ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Δ. Γιαννακόπουλος: «Αυτά που έγιναν στο Nick Galis Hall είναι απαράδεκτα»


Η άσχημη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Άρη και όσα συνέβησαν χθες(9/5) στο Nick Galis Hall στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με επίσημη δήλωσή του τόνισε πως είναι σίγουρος πως η διοίκηση του Άρη καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές και πως θα φροντίσει ώστε να μην υπάρξουν παρόμοιες και στο παιχνίδι της Τετάρτης(11/5).

Στον χθεσινό τρίτο ημιτελικό των δύο ομάδων μερίδα οπαδών του Άρη έβριζε εν χορώ την μητέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, επιτέθηκε φραστικά στον Έλιοτ Ουίλιαμς ενώ υπήρξε και η ρίψη ποτηριού με νερό και το αποκορύφωμα ήταν η χυδαία επίθεση παλιού παράγοντα του Άρη ο οποίος έβριζε την μητέρα του Αντώνη Φώτση που “έφυγε” από τη ζωή πριν λίγους μήνες. Όπως ήταν λογικό τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια για όσα συνέβησαν.

Αναλυτικά ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Αυτά που έγιναν εχθές(9/5) στο Nick Galis Hall ήταν απαράδεκτα και είμαι βέβαιος πως τέτοιες συμπεριφορές τις καταδικάζει και η ίδια η διοίκηση του Άρη. Επίσης, είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μην επαναληφθούν στον επόμενο αγώνα».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics