ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Ένταση και τιμωρία στην κλήρωση των διαιτητών των τελικών


Ιδιαίτερη ήταν η κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο “μικρό” και “μεγάλο” τελικό καθώς έγινε γνωστή η τιμωρία των διαιτητών των δεύτερων αγώνων ενώ υπήρξε μικρή ένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο “αιωνίων”. Οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου θα σφυρίξουν στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ.

Στα γραφεία της ΚΕΔ πραγματοποιήθηκε σήμερα(24/5) η κλήρωση των διαιτητών τόσο για τον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ όσο και για τον “μικρό” τελικό του Άρη με την ΑΕΚ στο “Nick Galis Hall”. Στο πλαίσιο της διαδικασίας έγινε γνωστό πως η ΚΕΔ τιμώρησε τους Κορομηλά, Αναστόπουλο και Μάνο που ήταν οι διαιτητές του δεύτερου τελικού των δύο “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ και τους απέκλεισε από την συνέχεια των τελικών. Γεγονός για το οποίο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που “φωνάζει” για βήματα του Σπανούλη πριν το νικητήριο τρίποντο αισθάνεται δικαίωση. Μάλιστα, όταν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού οι κύριοι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος δεν θέλησαν να αναφέρουν κάτι και έδωσαν την “σκυτάλη” στον Ολυμπιακό, ο Χρήστος Σταυρόπουλος είπε πως αν υπάρχει παράβαση από τον Σπανούλη υπάρχει και στο τρίποντο του Διαμαντίδη ενώ ο Γιώργος Σκινδήλιας τόνισε πως δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν οι διαιτητές του ΑΕΚ - Άρης (Γκόντας-Φούφης), καθώς είναι διαιτητές επιπέδου Ευρωλίγκας. Τα μέλη της ΚΕΔ εξήγησαν πως θα πρέπει να τιμωρηθεί και η τριάδα των Κορομηλά, Αναστόπουλου και Μάνου, επειδή έκανε βήματα ο Σπανούλης στο καθοριστικό τρίποντο. Εκείνη τη στιγμή ο Χρήστος Σταυρόπουλος αντέδρασε έντονα και στάθηκε πάλι στη φάση του Διαμαντίδη για να του απαντήσει ο Στέλιος Συμεωνίδης πως “Εδώ και 16 χρόνια μας έχετε εμπιστοσύνη". Ο κ. Σταυρόπουλος πως δεν τους έχουν εμπιστοσύνη ενώ αποχωρώντας από την αίθουσα και απευθυνόμενος στον Παναθηναϊκό είπε “Πείτε μας ποιον θέλετε; Τον Ψαριανό; Να του δώσετε και πλακέτα”. Εν τω μεταξύ, όταν έγιναν γνωστοί οι διαιτητές του τρίτου “μικρού” και “μεγάλου” τελικού ο κ. Σταυρόπουλος ζήτησε την παραίτηση όλων των μελών της ΚΕΔ.
Εν τω μεταξύ, η ΚΕΔ δεν τιμώρησε μόνο τους διαιτητές του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και τους Γκόντα, Φούφη και Μπήτη που σφύριξαν στον δεύτερο “μικρό” τελικό της ΑΕΚ με τον Άρη για την επιλογή τους να αποβάλουν όλους τους παίκτες των δύο ομάδων και ο αγώνας να ολοκληρωθεί με 3 on 3.

Οι διαιτητές των τελικών

Όσον αφορά τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τελικά στον τρίτο και τέταρτο τελικό των δύο “αιωνίων”, στο παιχνίδι της Πέμπτης στο ΣΕΦ θα σφυρίξουν οι Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Παναγιώτου ενώ στο τέταρτο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ οι Χριστοδούλου, Σχοινάς και Μητσόπουλος, οι οποίοι ήταν και στον πρώτο τελικό της σειράς.
Όσο για τον τρίτο “μικρό” τελικό του Άρη με την ΑΕΚ στο “Nick Galis Hall” διαιτητές θα είναι οι Χριστοδούλου, Σχοινάς, Σταματόπουλος ενώ αν χρειαστεί τέταρτο παιχνίδι θα είναι οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης, Παπαπέτρου.


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics