ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Ρέθυμνο: Και επίσημα τέλος ο Σκουρτόπουλος, έρχεται ο Φλεβαράκης


Εδώ και μέρες οι πληροφορίες ήθελαν τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μην συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου και σήμερα(20/5) επιβεβαιώθηκαν με την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας της Κρήτης.

Ένα διαδικαστικό πρόβλημα που οι δύο πλευρές προσπάθησαν να λύσουν αλλά δεν τα κατάφεραν ήταν ο λόγος τους τέλους της συνεργασίας τους και έτσι μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας ο Θανάσης Σκουρτόπουλος “αποχαιρετά” το Ρέθυμνο. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως από στιγμή σε στιγμή αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Κώστας Φλεβαράκης.

Η διοίκηση του Ρεθύμνου λοιπόν, επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον έμπειρο κόουτς αναφέροντας στην ανακοίνωσή της: «Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλο δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν. Ένα διαδικαστικό πρόβλημα που προσπαθήσαμε να λύσουμε τις τελευταίες εβδομάδες παρά τις προσπάθειες που έγιναν και την καλή πρόθεση που υπήρχε και από τις δύο πλευρές δεν επιλύθηκε και δεν θα ανανεώσουμε την συνεργασία μας.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον φίλο Θανάση Σκουρτόπουλο, οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτές για αυτόν και πολύ πιθανό κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε. Το μπασκετικό Ρέθυμνο του εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα σημαντικά πρόσφερε στην διάρκεια της διετούς συνεργασίας μας
».


Επιμέλεια: Μίρκα Μπούρα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 Scorernews.gr
Powered by SumTronics